Eindelijk je business van de grond krijgen - stel je eens voor hoe geweldig dat voelt.

Maak meer tijd vrij, verhoog je productiviteit, laat je business groeien, en bereik financiële vrijheid.

Worstel jij al jaren met jouw business? Je werkt veel, maar houd er weinig aan over? Dat gaan we aanpakken! In de Academy begeleiden we je naar een succesvolle business. We helpen je om je productiviteit te verhogen (zodat je überhaupt weer wat ademruimte krijgt), en leren je hoe je jouw business laat groeien, zodat je financiële vrijheid bereikt voor jezelf en jouw dierbaren.

Begin Nu Direct!
Of log nu in...

(... scroll naar beneden om verder te lezen.)

"Ik kom gewoon geen stap verder.."

Ik weet hoe je je voelt. Je werkt keihard, maar eigenlijk verandert er weinig. Het voelt alsof je elke maand opnieuw begint. Nieuwe acquisitieronde, nieuwe klant, nieuwe opdracht, en zodra je klaar bent met die opdracht begint het weer van voor af aan.

De meeste zelfstandigen hebben het te druk. Dag in dag uit zijn ze druk bezig met het uitvoeren van hun dienst, waardoor ze nauwelijks tijd over houden voor andere zaken. Administratie schiet er bij in. Strategie hebben ze alleen over nagedacht bij de start van hun bedrijf. En hun partner zien ze nauwelijks.

En dat allemaal terwijl ze nog te weinig verdienen ook. Nét genoeg om rond te komen.

Maar ach.. Je doet het voor de vrijheid, toch? De vrijheid om zelf je agenda in te kunnen delen. Om zelf te kunnen bepalen hoe alles het beste gedaan kan worden.

Ondernemen houd meer in dan alleen maar je dienst leveren tegen een hoger uurtarief, waarbij je vaker moet solliciteren dan in loondienst.

De meeste ondernemers "doen maar wat", en ploeteren jarenlang door alsof ze nog steeds werknemers zijn. Veel uren, voor (te) weinig geld.

Dat moet anders kunnen!

Wat je nodig hebt is iemand met meer ervaring dan jezelf. Iemand die jou ondernemerslessen kan bijbrengen.

Laat ons die persoon zijn voor je.

Wij zijn op dezelfde manier gestart. Zonder enige vorm van kennis of ervaring, en niemand in onze omgeving die advies kon geven.

Jarenlang zijn we overal naartoe geweest. Seminars, cursussen, workshops, trainingen. Alles om een stap verder te komen.

Inmiddels na al die jaren en vele duizenden euro's hebben we de code weten te kraken. Na het volgen van zo veel trainingen, en het lezen van al die boeken, ga je patronen ontdekken.

Niels Gouman

Niels Gouman

Meer verdienen, minder werken

Al die leraren gaven stukjes van de puzzel, en vervolgens moest je wéér een andere cursus volgen voor het volgende stukje.

Wij vinden dat het tijd is voor het volledige plaatje.

Hoe zou het zijn als je in 1x alle puzzel stukjes kon krijgen? En ook nog de doos erbij, zodat je weet hoe het eruit komt te zien.

Hoe zou het zijn als je bij de hand word genomen om stap voor stap een succesvolle business op te zetten? Een business met hoge marges, hoge winsten, in minder uren.

We gaan jou leren hoe jij jouw persoonlijke tijdrevolutie kunt ontketenen. Hoe jij een succesvolle business opzet. Hoe jij financieel vrij kunt worden. Hoe jij de vrijheid kunt creëren die je verdient.

Als je exact weet wat jij moet doen om de volgende stap te zetten met jouw business, dan is een succes maken van je business alleen nog maar een kwestie van tijd.

In de afgelopen jaren hebben wij honderden kennisondernemers geholpen met hun business. Ondernemers net zoals jij. Mensen die vol passie hun eigen bedrijf willen opzetten. Mensen die tegen obstakels aanlopen, motivatie verliezen, en tijdens hun zoektocht naar kennis door de bomen het bos niet meer zien.

Via de Strategisch Lui Academy bieden wij je alles wat je nodig hebt om een tijdrevolutie te ontketenen in jouw leven. We delen alles wat wij in de afgelopen jaren aan kennis opgedaan hebben.

We beginnen met je persoonlijke productiviteit te verhogen, zodat je überhaupt wat ademruimte krijgt en jouw doelen zo snel mogelijk kunt bereiken.

Vervolgens leren we je alles wat je nodig hebt om jouw business te laten groeien. Eenmanszaak is slechts een begin fase, wij helpen je door te groeien.

Tot slot gaan we ervoor zorgen dat jij geld voor je laat werken. Creëer inkomsten waar je zelf niet meer voor hoeft te werken.

Allemaal met als doel dat je financiële vrijheid bereikt. De vrijheid waar het jou als ondernemer allemaal om begonnen is.

De Academy is niet een paar dagen inspiratie op doen tijdens een tof seminar, dit is constante coaching naar een Strategisch Luie Business. Coaching van ons, onze partners en zeker ook van alle andere deelnemers. Samen pushen we elkaar naar nieuwe hoogtes.

Door de bomen het bos niet meer zien is vanaf nu verleden tijd. Wij hebben de plattegrond van het bos. En vertellen je precies wanneer je naar welke boom zou moeten kijken, en waarom.

De voordelen van de Strategisch Lui Academy op een rijtje:

  • De Academy staat volledig online, dus zolang jij een internetverbinding hebt kun je er altijd bij. Ongeacht tijd of je locatie.
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot alle modules binnen de Academy, dus je kunt zelf bepalen hoe snel je wilt gaan.
  • Samen sta je sterker, daarom brengen we jou in contact met andere leden van de Academy. Zowel online via de Academy, als offline via borrels en BBQ’s.
  • Verhoog jouw digitale vaardigheden met handige workflows
  • Business blauwdruk. Exact weten hoe je jouw business bouwt
  • Jouw lidmaatschap geeft je onbeperkt toegang tot alle onderdelen van de Academy
  • Nu lid worden is binnen 5 minuten beginnen met je eerste module.
  • Wij streven er naar om jou alle ondersteuning te bieden die je nodig hebt. Lessen, workflows, coaching, spreekuur, etc.
  • Ontdek het geheim van persoonlijke productiviteit voor kleine zelfstandige kennisondernemers
  • Inspraak op de roadmap. Wij helpen jou, dus jij bepaalt hoe we de Academy verder ontwikkelen.

Maar! We gaan zelfs nog een stap verder

Bovenstaande is vooral wat wij je kunnen bieden. Als lid van de Academy gaan we er ook voor zorgen dat je geholpen wordt door onze partners.

Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot de opnames van alle trainingen die wij geven samen met partners. Normaal gesproken éénmalig en alleen live, maar als lid van de Academy staat de opname gewoon in je bibliotheek!

Ook doen we interviews voor je. Interviews met (inmiddels) succesvolle ondernemers. Wij zoeken uit hoe het ondernemerspad voor hen is verlopen, wanneer het keerpunt kwam, en hoe jij daar jouw voordeel mee kunt doen.

Én, als klap op de vuurpijl, regelen we exclusieve deals voor je. Deals in de vorm van levenslange kortingen, of speciale bonussen, bij bepaalde producten.

Charda van der Vliet

Als fitheids-coach help ik mensen naar een fit en gezond leven. Ik heb veel administratie bij te houden doordat ik met veel mensen werk en verschillende diensten aanbied.

Voordat ik begon met de Academy was ik een echte chaoot. Ik had geen duidelijk systeem en waar ik het meest tegen aanliep was de drukte in mijn hoofd.

Ik vergat iedere dag wel iets. Boodschappen, e-mails beantwoorden of zelfs afspraken. Mijn overzicht was compleet verstoord en had geen idee hoe ik dit kon verbeteren. Ik merkte duidelijk dat ik meer structuur nodig had. Niet alleen voor mijn bedrijf maar ook voor allerlei andere dingen in het dagelijks leven.

Na het volgen van een aantal modules in de Academy heb ik nu eindelijk rust in mijn hoofd. Ik had niet gedacht dat ik die rust ooit nog zou vinden.

Door de heldere theorie en praktische tips ben ik in staat geweest om de lessen direct toe te passen in mijn leven. Ik heb geleerd om een daadwerkelijk lopend systeem op te zetten waardoor ik zoveel meer tijd bespaar. Tijd die ik nu kan vullen met de groei van mijn business!

Charda van der Vliet
Believe In

[voornaam]
[voornaam]
[emailadres]
[emailadres]
[submit]
[submit]
[submit]
[submit]
[formId]
[formId]
[return]
[return]
[formName]
[formName]
[voornaam]
[voornaam]
[emailadres]
[emailadres]
[submit]
[submit]
[submit]
[submit]
[formId]
[formId]
[return]
[return]
[formName]
[formName]
[voornaam1]
[voornaam1]
[email1]
[email1]
[submit]
[submit]
[submit]
[submit]
[formId]
[formId]
[return]
[return]
[formName]
[formName]