Geïnterviewd voor Myler.nl

MylerAfgelopen woensdag (26 mei) werd ik gebeld door Mark Hemmer, die schrijft voor Myler.nl. In eerste instantie had ik geen idee wat Myler nou weer was, maar nadat ik het eventjes opzocht op internet zag het er wel bekend uit, ik heb me daar ooit wel eens bij ingeschreven, verder eigenlijk niets meer mee gedaan.

Mark vertelde mij dat ze bij Myler regelmatig een lid uitlichten, middels een telefonisch interviewtje. Hij had mij gevonden op de site en na wat meer onderzoek was hij erg nieuwsgierig geworden naar hoe ik ben, aangezien ik dingen nogal eens anders doe dan de meeste mensen. Hij vroeg mij dus of ik de tijd had om mee te werken aan een kort interview. Natuurlijk Mark, lijkt me leuk! 🙂

Vervolgens hebben we zo’n 20 minuutjes aan de telefoon gehangen en een leuk gesprek gehad, ik had helemaal niet het idee dat ik geïnterviewd werd. Mark beloofde mij het uit te werken en mij op te sturen ter controle. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels is het vrijdag en staat een uitwerking van het interview online bij Myler.nl, en is het verstuurd met de nieuwsbrief.

De uitgewerkte versie bevat de volgende vragen:

 • Sinds wanneer ben je ZZP’er?
 • Hoe kom je aan die kennis?
 • Hoe omschrijf je je werkzaamheden?
 • Wie zijn je opdrachtgevers?
 • Tevreden over de omzet? Kun je ervan leven?
 • Je hebt een bijzonder beloningsmodel: Waardebepaling achteraf. Waarom?
 • Werkt het?
 • Last van de recessie?
 • Hoe kom je aan je klanten?
 • Bevalt het ZZP’en?
 • Zijn er dingen die je minder bevallen aan het ZZP’en?
 • Welke tips heb je om ZZP’ers effectiever te laten werken?

Nieuwsgierig naar de antwoorden? Lees dan even verder op Myler.nl, bij het interview ‘Niels Gouman helpt ZZP’ers om sneller te werken‘.