Boektitel verkiezing: Fase 1

De situatie

Om in te haken op de reacties die ik vaak krijg. Heb ik een boek geschreven, over tijd besparen. Véél tijd besparen. Had namelijk een tijd lang als boodschap staan dat ik mensen leerde om 3 uur per dag te besparen. En dat lokte nogal wat reacties uit, een beetje in de richting van “OMG! Hoe dan!?”. Nou.. Dus daar heb ik een boek over gevuld. Niet met één manier om 3 uur per dag te besparen, maar zelfs met een stuk of 9 manieren waarmee je 3 uur (en soms zelfs grof meer) per dag zou kunnen besparen.

Dat manuscript is redelijk af, als eerste concept in ieder geval. Maar! Ik heb nog helemaal nog geen toffe titel voor dit boek. Het enige wat ik nu heb is mijn werktitel “9 manieren om 3 uur per dag te besparen”, maar die is een beetje saai. Dus heb ik besloten om een actie te doen, waarbij mijn lezers zelf de titel mogen bepalen. Weet jij een toffe titel? Doe een suggestie voor de boektitel!

De actie

De actie is ongeveer als volgt: Ik schrijf het boek, jij bedenkt de titel. Als je de situatie leest weet je een beetje waar het over gaat, en de rest laat ik over aan jouw creativiteit.

De actie bestaat uit 3 fases:

  1. Iedereen mag suggesties insturen voor de boektitel (Dat is nu)
  2. Iedereen mag gaan stemmen op alle inzendingen
  3. Suggestie met de meeste stemmen wint

Momenteel zitten we in fase 1. Die duurt een weekje, tot vrijdag 24 mei. Daarna start diezelfde vrijdag fase 2, die duurt 2 weken, tot vrijdag 7 juni.

Na 7 juni is er een winnaar bekend. De beste titel, volgens jullie. Dat is de titel die ik aan mijn boek ga geven. Naast de eeuwige roem en glorie van het betitelen van mijn boek verdeel ik dan ook een aantal prijzen.

De prijzen

Uiteraard maak je kans op een aantal leuke prijzen als je besluit mee te denken. Zowel de uiteindelijke winnaar, als de #2 en #3, als de overige inzendingen krijgen van mij een bedankje. Hoe beter de door jou bedachte titel, hoe beter de prijs.

Voor de beste suggestie

De beste suggestie (degene die de meeste stemmen krijgt) wordt uiteindelijk de definitieve titel van het boek. Daarnaast krijg je:

  • Genoemd in Dankwoord van boek. Sowieso met naam, eventueel ook: bedrijfsnaam, website, en foto (t.w.v.: Onbetaalbaar)
  • 1-op-1 Slimmer Werken Coaching met Niels Gouman (t.w.v.: €997,-)
  • MakeyMakey (t.w.v.: $49,95)

Winnen? Doe een suggestie voor de boektitel!

Voor alle podium plaatsen

De prijzen voor zowel de #1, #2, als #3.

Winnen? Doe een suggestie voor de boektitel!

Verloot onder de overige inzendingen

Ik beloon niet alleen de winnaars met de meeste stemmen, maar verloot ook nog wat onder de overige inzendingen. Ik ben namelijk iedereen dankbaar voor het meedenken.

  • 10x Het manuscript van dit boek, inclusief inspraak in wat er nog verbeterd moet worden (t.w.v.: Onbetaalbaar)
  • 1x Timemanagementkalender 2013 van Martine Vecht (t.w.v.: €14,95)

Winnen? Doe een suggestie voor de boektitel!

Doe een suggestie voor de boektitel

Dank allen voor het meedenken! De tijd om suggesties in te sturen is nu verlopen, op naar fase 2. 🙂

Update: Inmiddels zijn we toe aan fase 2a, stem je mee? 🙂