Meer dan 100 ‘likes’, dat moet gevierd worden!

Yes! Een mijlpaal! 100 mensen die hebben besloten Strategisch Lui leuk te vinden op Facebook.

En dat gaan we vieren! :mrgreen: Hoe? Nou door wat leuke dingetjes weg te geven. Wat?

Één dagdeel prive 1-op-1 Slimmer Werken Coaching

CoachÉén dagdeel lang gaan we samen in een Seats2Meet zitten en mag je me alles vragen. Ik zal kijken wat ik jou allemaal voor tips kan geven, en zal je voor een groot deel op weg helpen.

Gratis spreekbeurt over Slimmer Werken

SprekerAls Slimmer Werken Spreker doe ik mijn best om zo veel mogelijk waarde te creëren voor de zaal, dat doe ik door veel concrete tips te geven waarmee mensen direct aan de slag kunnen. Van een kwartiertje tot meerdere uren, komt allemaal goed.

Fysiek Boek: Getting Things Done

Getting Things DoneFysiek boek. Engelstalig. Hardcover.

‘Getting things done’ is de sleutel tot prettig en efficiënt werken zonder stress. Laat dingen niet liggen tot uw inbakje een onoverzichtelijke hoop papieren is en uw hoofd vol zaken zit die u niet mag vergeten, maar regel ze nu! David Allen laat in dit boek zien hoe u uw privéleven en werk met eenvoudige hulpmiddelen zo kunt organiseren, dat in één oogopslag duidelijk is wat u waar en wanneer kunt doen. Zo kunt u altijd gemakkelijk beslissen wat op dat moment de nuttigste tijdsbesteding is.

Fysiek Boek: Hoe LinkedIN nu ECHT gebruiken

Hoe LinkedIN nu ECHT gebruikenLinkedIn is het grootste professionele online netwerk. De meeste gebruikers vragen zich af: ‘Wat heb ik er eigenlijk aan?’, ‘Ik heb een profiel, wat nu?’ of ‘Hoe kan ik meer resultaten boeken zonder er veel tijd aan te besteden?’

Fysiek Boek: Slimmerkunde

SlimmerkundeSlimmerkunde ontwikkelt de digitale vaardigheden bij leerlingen, zodat zij die slimmer kunnen inzetten bij hun studie en hun leven binnen en buiten school.
Slimmerkunde hoopt ook een bijdrage te leveren aan de toename van het aantal mediawijze docenten. Een mediawijze docent heeft inzicht in wat media zijn en kunnen, maar is ook in staat de achtergrond van de vraag van de leerling te doorzien en die in een breder kader te plaatsen.

Fysiek Boek: 150 Lifehackingtips

Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je telefoongedrag of het organiseren van je leven. Zodat het leuker en beter wordt! Lifehacking is daarmee een mix van timemanagement, kennismanagement en persoonlijke ontwikkeling. Wie wordt niet dagelijks overspoeld door allerlei soorten informatie? Hoe kun je er nu voor zorgen dat je overzicht houdt en voorkomt dat je gaat lijden aan informatiestress? De kunst is de informatie op te sporen, te organiseren, te filteren en te delen. Dat is waar lifehacking over gaat, over meer doen, in minder tijd op een leukere en slimmere manier. Tijd overhouden om te creëren en je te richten op zaken die je echt belangrijk vindt. Lifehacking wordt daarbij geïnspireerd door Getting things done van David Allen. Een handige en complete manier om prettig en efficiënt te werken zonder stress.


Om kans te maken op deze dingen moet je 2 dingen doen.

  1. Zorg dat je één van de 100+ mensen bent die Strategisch Lui leuk vind op Facebook: facebook.com/strategischlui
  2. Stem op het ding dat jij wilt hebben: facebook.com/questions/226658394093785

De winnaars worden Maandag 20 februari bekendgemaakt 🙂